Aktuella företag till salu

Nedan hittar du en lista med ett axplock av aktuella företag  till salu

Truckteknik i Norr

Företag inom försäljning, service och underhåll av truckar

(ID:B4320)

Truckteknik i Norr AB har sedan 2012 bedrivit verksamhet inom försäljning, service samt underhåll av truckar.

Bolagets geografiska marknad omfattar främst Umeå, Skellefteå och Lycksele med omnejd men Bolaget har även en del kunder söderut, ner till Gävle.

Bolagets kunder består av både stora och små företag med vilka Bolaget har avtal eller arbetar på löpande räkning.
Bolaget säljer truckar av alla märken då de inte är bunden av något särskilt varumärke.

De reservdelar som Bolaget säljer levereras från TVH i Belgien vilka har ca 14 miljoner reservdelar för truckar i lager.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Texas Longhorn

Väl inarbetad och populär restaurang i Umeå

(ID:B4217)

Bolaget bedriver en restaurangverksamhet under ett välkänt varumärkeskoncept, Texas Longhorn. Konceptet är ett omtyckt varumärke som förknippas med hög kvalitet. Franchiseorganisationen har över 30 restauranger runt om i Sverige.

Restaurangen har ett strategiskt bra och centralt läge i Umeå. Lokalerna ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av försäljningen.

Lokalerna och verksamheten tillåter en relativt lätt drift med mindre personalstyrka vilket bidrar till lägre personalkostnader. Den totala lokalytan uppgår till ca 122 m2 och inrymmer en restauranglokal för 70 sittande gäster samt ett fullt utrustat restaurangkök.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Lapland Spirits

Lapland Spirits

(ID:B4154)

Lapland Spirits affärsidé är att marknadsföra och sälja alkoholhaltiga drycker efter norrländskt/lappländskt koncept, gällande råvaror (bär, frukter, kryddor och örter) samt förpackning. I dagsläget sker ingen försäljning, däremot har bolaget gjort vissa testinsatser på marknaden och dess mottagande har varit väl godkänt.

Grundidén till konceptet var att skapa ett antal exklusiva drycker med ett nytt och unikt koncept av högsta kvalitet. Valet föll på Lappland, ”Europas sista vildmark”. Lappland är inte bara ett globalt känt varumärke, utan även ett av världens vackraste landskap.

I dagsläget har produkterna Lapland Jojk, Nubben, Vodka, Jin och Liquer tagits fram och testats på marknaden med gott mottagande. Tillverkning har enbart skett i 50 ml flaskor, avsedda för test av marknaden. 

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Inlandets Maskin & Fritid

Försäljning och service av fritids- & maskinprodukter

(ID:B3737)

Bolaget bedriver försäljning och service av fritids- & maskinprodukter som t ex ATV: er, skotrar, gräsklippare, båtar och motorer, släpvagnar, snöslungor med mera samt tillbehör till dessa.

Försäljningen sker via en fysisk butik belägen i Lycksele samt via en egen webbutik www.inlandets.se

Bolaget har även en egen verkstad som erbjuder service och reparationer av de maskiner som Bolaget säljer.

Verksamheten bedrivs från strategiskt och centralt belägna lokaler på Bergstigen 5 i Lycksele. Fastigheten ägs privat av nuvarande ägare och kan att ingå som en del av försäljningen.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!