Aktuella företag till salu

Nedan hittar du en lista med ett axplock av aktuella företag  till salu

CL Dörrmontering AB

Lönsamt företag med verksamhet inom montering av dörrar från Daloc.

(ID:B4260)

CL Dörrmontage AB bedriver verksamhet inom försäljning och montering av säkerhetsdörrar från varumärket Daloc.

Bolaget är specialiserat på montering av säkerhetsdörrar, branddörrar och entrépartier och genom Bolaget kan kunderna även köpa säkerhetsdörrar, branddörrar och övriga säkerhetsdetaljer.

Bolagets kunder återfinns främst inom bostadsföretag och bostadsrättsföreningar. Bland de största kunderna återfinns Stena Fastigheter, Willhem AB och Balder.

Bolaget har i dagsläget tre anställda medarbetare inkl. de två ägarna samt ytterligare tre stycken underentreprenörer som anlitas för montering.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Asbest-Ident Umeå AB

Verksamhet med mångårig erfarenhet av arbetsmiljö och med tillstånd av Arbetsmiljöverket att utföra asbestanalyser

(ID:B4249)

Asbest-Ident Umeå AB är ett analyslaboratorium för asbest-identifiering med mer än 30 års erfarenhet av luftanalyser inom arbetsmiljöområdet. Bolaget utför snabba analyser till både företag och privatpersoner.

Den geografiska marknaden omfattar främst Umeå med omnejd men prover skickas även från övriga delar av Sverige. Målsättningen är att kunderna, förutom snabba analyssvar, ska erhålla en personlig service, rådgivning och hög flexibilitet.

Verksamheten bedrivs från hyrda lokaler på ca 20 m2 belägna på Universitetsområdet i Umeå.

Det är hög efterfrågan på Bolagets analyser och det finns potential i marknaden för asbestanalyser i och med renoveringar av miljonprogrammet.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Texas Longhorn

Väl inarbetad och populär restaurang i Umeå

(ID:B4217)

Bolaget bedriver en restaurangverksamhet under ett välkänt varumärkeskoncept, Texas Longhorn. Konceptet är ett omtyckt varumärke som förknippas med hög kvalitet. Franchiseorganisationen har över 30 restauranger runt om i Sverige.

Restaurangen har ett strategiskt bra och centralt läge i Umeå. Lokalerna ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av försäljningen.

Lokalerna och verksamheten tillåter en relativt lätt drift med mindre personalstyrka vilket bidrar till lägre personalkostnader. Den totala lokalytan uppgår till ca 122 m2 och inrymmer en restauranglokal för 70 sittande gäster samt ett fullt utrustat restaurangkök.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Lapland Spirits

Lapland Spirits

(ID:B4154)

Lapland Spirits affärsidé är att marknadsföra och sälja alkoholhaltiga drycker efter norrländskt/lappländskt koncept, gällande råvaror (bär, frukter, kryddor och örter) samt förpackning. I dagsläget sker ingen försäljning, däremot har bolaget gjort vissa testinsatser på marknaden och dess mottagande har varit väl godkänt.

Grundidén till konceptet var att skapa ett antal exklusiva drycker med ett nytt och unikt koncept av högsta kvalitet. Valet föll på Lappland, ”Europas sista vildmark”. Lappland är inte bara ett globalt känt varumärke, utan även ett av världens vackraste landskap.

I dagsläget har produkterna Lapland Jojk, Nubben, Vodka, Jin och Liquer tagits fram och testats på marknaden med gott mottagande. Tillverkning har enbart skett i 50 ml flaskor, avsedda för test av marknaden. 

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Webbshop

 Design och försäljning av ”ecofriendly” tränings- och loungewearkläder

(ID:B3980)

We´re All Under The Same Sun AB designar och säljer trendiga, ecofriendly tränings- och loungewearkläder samt accessoarer till modemedvetna kvinnor med ett aktivt vardagsliv. Försäljningen sker via den egna hemsidan www.underthesamesun.se.

Bolaget tänker miljövänligt i varje del av tillverknings- och försäljningsprocessen för att se till att kunderna kan bära kläderna med stolthet.

Bolagets största målgrupp och kundkategori är aktiva kvinnor som uppskattar kvalitet och exklusivitet framför kvantitet.

Bolaget samarbetar med fabriker i Portugal och Österrike vilka producerar Bolagets mönster/kläder. Bolaget har arbetat för långsiktiga och goda relationer med sina producenter. 

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Inlandets Maskin & Fritid

Försäljning och service av fritids- & maskinprodukter

(ID:B3737)

Bolaget bedriver försäljning och service av fritids- & maskinprodukter som t ex ATV: er, skotrar, gräsklippare, båtar och motorer, släpvagnar, snöslungor med mera samt tillbehör till dessa.

Försäljningen sker via en fysisk butik belägen i Lycksele samt via en egen webbutik www.inlandets.se

Bolaget har även en egen verkstad som erbjuder service och reparationer av de maskiner som Bolaget säljer.

Verksamheten bedrivs från strategiskt och centralt belägna lokaler på Bergstigen 5 i Lycksele. Fastigheten ägs privat av nuvarande ägare och kan att ingå som en del av försäljningen.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Gånghester Bilservice

Välrenommerad bensinstation med bil- och däckverkstad samt butikshandel.

(ID:B4017)

Gånghester Bilservice AB bedriver bensinstationsverksamhet under varumärket Gulf. I konceptet ingår även butikshandel, kiosk och försäljning av fastfood, kaffe, fikabröd samt biltillbehör.

Bolaget hanterar även paketutlämning för Posten i butiken. Vidare erbjuder Bolaget en modern bilverkstad med tre billyftar och diagnosutrustning som tar emot ca 1 500 bilar/år. Bilverkstaden är ansluten till MECA vilket är en rikstäckande kedja för bilverkstäder som erbjuder rikstäckande utbildning och tekniksupport.

Verksamheten erbjuder även en däckverkstad med två billyftar och däckförvaring för 120 bilar, en automattvätt med borstar samt uthyrning av släpvagnar.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!