Aktuella företag till salu

Nedan hittar du en lista med ett axplock av aktuella företag  till salu

Livsmedelsbutik

Inarbetad och välrenommerad livsmedelsbutik i Kungälv

(ID:B4256)

Bolaget bedriver är en populär matvarubutik i Kungälvs kommun. Bolagets strategi är att när kunderna handlar i butiken ska de få en bra upplevelse och hög servicenivå istället för en billig matkasse. Detta uppnås genom att ha mer personal i butiken, vara lyhörda för kundernas önskemål och alltid göra det ”lilla extra”.

Bolaget har i dagsläget sex anställda medarbetare på heltid samt ytterligare sex medarbetare på deltid och timtid.

Under 2019 utfördes totalt 167 716 köp i butiken till en omsättning på totalt ca 18 000 tkr.

Det finns utvecklingsmöjligheter inom nuvarande verksamhet t.ex genom att förstärka antalet företagskunder och bredda cateringverksamheten.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Asbest-Ident Umeå AB

Verksamhet med mångårig erfarenhet av arbetsmiljö och med tillstånd av Arbetsmiljöverket att utföra asbestanalyser

(ID:B4249)

Asbest-Ident Umeå AB är ett analyslaboratorium för asbest-identifiering med mer än 30 års erfarenhet av luftanalyser inom arbetsmiljöområdet. Bolaget utför snabba analyser till både företag och privatpersoner.

Den geografiska marknaden omfattar främst Umeå med omnejd men prover skickas även från övriga delar av Sverige. Målsättningen är att kunderna, förutom snabba analyssvar, ska erhålla en personlig service, rådgivning och hög flexibilitet.

Verksamheten bedrivs från hyrda lokaler på ca 20 m2 belägna på Universitetsområdet i Umeå.

Det är hög efterfrågan på Bolagets analyser och det finns potential i marknaden för asbestanalyser i och med renoveringar av miljonprogrammet.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Texas Longhorn

Väl inarbetad och populär restaurang i Umeå

(ID:B4217)

Bolaget bedriver en restaurangverksamhet under ett välkänt varumärkeskoncept, Texas Longhorn. Konceptet är ett omtyckt varumärke som förknippas med hög kvalitet. Franchiseorganisationen har över 30 restauranger runt om i Sverige.

Restaurangen har ett strategiskt bra och centralt läge i Umeå. Lokalerna ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av försäljningen.

Lokalerna och verksamheten tillåter en relativt lätt drift med mindre personalstyrka vilket bidrar till lägre personalkostnader. Den totala lokalytan uppgår till ca 122 m2 och inrymmer en restauranglokal för 70 sittande gäster samt ett fullt utrustat restaurangkök.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Lapland Spirits

Lapland Spirits

(ID:B4154)

Lapland Spirits affärsidé är att marknadsföra och sälja alkoholhaltiga drycker efter norrländskt/lappländskt koncept, gällande råvaror (bär, frukter, kryddor och örter) samt förpackning. I dagsläget sker ingen försäljning, däremot har bolaget gjort vissa testinsatser på marknaden och dess mottagande har varit väl godkänt.

Grundidén till konceptet var att skapa ett antal exklusiva drycker med ett nytt och unikt koncept av högsta kvalitet. Valet föll på Lappland, ”Europas sista vildmark”. Lappland är inte bara ett globalt känt varumärke, utan även ett av världens vackraste landskap.

I dagsläget har produkterna Lapland Jojk, Nubben, Vodka, Jin och Liquer tagits fram och testats på marknaden med gott mottagande. Tillverkning har enbart skett i 50 ml flaskor, avsedda för test av marknaden. 

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Webbshop

 Design och försäljning av ”ecofriendly” tränings- och loungewearkläder

(ID:B3980)

We´re All Under The Same Sun AB designar och säljer trendiga, ecofriendly tränings- och loungewearkläder samt accessoarer till modemedvetna kvinnor med ett aktivt vardagsliv. Försäljningen sker via den egna hemsidan www.underthesamesun.se.

Bolaget tänker miljövänligt i varje del av tillverknings- och försäljningsprocessen för att se till att kunderna kan bära kläderna med stolthet.

Bolagets största målgrupp och kundkategori är aktiva kvinnor som uppskattar kvalitet och exklusivitet framför kvantitet.

Bolaget samarbetar med fabriker i Portugal och Österrike vilka producerar Bolagets mönster/kläder. Bolaget har arbetat för långsiktiga och goda relationer med sina producenter. 

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Butik

Verksamhet inom försäljning av heminredning, glas, porslin och presenter

(ID:B4121)

Välrenommerad och inarbetat verksamhet inom försäljning av glas, porslin, heminredning och presenter via en fysisk butik centralt belägen i en stad efter Norrlandskusten. Mindre del av försäljningen sker även via en egen webbshop. Den genomsnittliga omsättningen har uppgått till ca 7 Mkr för de senaste verksamhetsåren med en genomsnittlig vins på ca 450 tkr.

Bolaget erbjuder ett brett sortiment av produkter med fokus på svensk och nordisk design, gärna lokaltillverkat i Bolagets närområde. Bolaget erbjuder varumärken så som t.ex. Iittala, Rosendahl, Rörstrand, Sagaform, Georg Jensen, Arabia med flera.
Bolaget har tre duktiga och engagerade butiksförsäljare varav en på heltid samt två på 75 %.

Lokalerna, vari verksamheten bedrivs har ett A-läge med en lokalyta på 170 m2.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Inlandets Maskin & Fritid

Försäljning och service av fritids- & maskinprodukter

(ID:B3737)

Bolaget bedriver försäljning och service av fritids- & maskinprodukter som t ex ATV: er, skotrar, gräsklippare, båtar och motorer, släpvagnar, snöslungor med mera samt tillbehör till dessa.

Försäljningen sker via en fysisk butik belägen i Lycksele samt via en egen webbutik www.inlandets.se

Bolaget har även en egen verkstad som erbjuder service och reparationer av de maskiner som Bolaget säljer.

Verksamheten bedrivs från strategiskt och centralt belägna lokaler på Bergstigen 5 i Lycksele. Fastigheten ägs privat av nuvarande ägare och kan att ingå som en del av försäljningen.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Gånghester Bilservice

Välrenommerad bensinstation med bil- och däckverkstad samt butikshandel.

(ID:B4017)

Gånghester Bilservice AB bedriver bensinstationsverksamhet under varumärket Gulf. I konceptet ingår även butikshandel, kiosk och försäljning av fastfood, kaffe, fikabröd samt biltillbehör.

Bolaget hanterar även paketutlämning för Posten i butiken. Vidare erbjuder Bolaget en modern bilverkstad med tre billyftar och diagnosutrustning som tar emot ca 1 500 bilar/år. Bilverkstaden är ansluten till MECA vilket är en rikstäckande kedja för bilverkstäder som erbjuder rikstäckande utbildning och tekniksupport.

Verksamheten erbjuder även en däckverkstad med två billyftar och däckförvaring för 120 bilar, en automattvätt med borstar samt uthyrning av släpvagnar.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!