Webbutik inom hem- och teknikprodukter

Agil webbutik med ett brett sortiment av hem- och teknikprodukter

Objektnr. 4686

Agil webbutik med ett brett sortiment av hem- och teknikprodukter

Bolaget bedriver webbutik med försäljning av hem- och teknikprodukter till förmånliga priser. Det produktsortiment som bolaget erbjuder är välbalanserat och anpassat efter olika säsonger. Omsättning för 2022 uppgick till ca 8,6 mkr med ett EBIT på ca 0,7 Mkr.

Om verksamheten

Bolagets affärsidé bygger på okomplicerade inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Bolaget är sin egen innovatör, importör, grossist, distributör och återförsäljare.

Den huvudsakliga försäljningen sker till kunder i Sverige men viss försäljning sker även till Finland och Danmark. Försäljningen sker till 99 % mot B2C men bolaget har även viktiga samarbetsavtal med marknadsplatser som CDON, Letsdeal, Fyndiq och Fruugo.

Marknadsföring och annonsering sker idag via Google, Facebook och Instagram. Planer finns att även påbörja annonsering och marknadsföring via TikTok.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet, både genom att bredda produktutbudet samt genom att lansera webbutiker i andra länder och på andra språk och på så sätt erhålla ytterligare marknadsandelar. Det finns även stora utvecklingsmöjligheter genom att bearbeta B2B-segmentet.

Bolagets styrkor

  • Bolaget har byggt ett startvarumärke inom nischen och har en väldiversifierad försäljning genom egna kanaler och genom marknadsplatser.
  • Leveranser och lagerhållning sker kostnadseffektivt.
  • Möjlighet att växa affären både i Norden och EU med existerande domännamn och annat på plats för framtida lansering.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Alexander Blomqvist

Mobil: +46(0)70-4230750
E-post:
alexander.blomqvist@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se