AKTUELLA FÖRETAG TILL SALU

Nedan hittar du en lista med ett axplock av aktuella företag  till salu

Webbshop inriktad på LED-belysning

Webbshop inriktad på LED-belysning till privatpersoner och företag

Webbshopen vänder sig till både privatpersoner och företag och erbjuder ett brett sortiment av LED-belysning, såsom gatubelysning, strålkastare, väggbelysning, industribelysning, belysningsstolpar och stolpfundament med mera.

Genom verksamhetens täta samarbete med noggrant utvalda leverantörer erbjuds högkvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Merparten av hemsidans produkter lagerförs på eget lager, vilket ger snabba leveranser.

Samtliga produkter är utprovade när det gäller montagevänlighet och funktion och alla produkter är CE & RoHs-godkända.

Webbshopens kundregister består av ca 1 300 kunder över hela Sverige. Vissa kunder finns också i Norge och Danmark. Webbshopens omsättning har för de senaste tre åren haft en genomsnittlig omsättning på ca 2,9 mkr. Det finns stor möjlighet för rätt person att utveckla verksamheten och resultatet.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Väletablerat städföretag

Väletablerat städföretag i Stockholmsområdet till salu

Inarbetat och välrenommerat städföretag verksamt med privatkunder i Stockholmsområdet.

Bolaget utför alla typer av hemstädning, återkommande veckostädning, stor- och flyttstädning, visningsstädning samt fönsterputs.

Bolaget har i dagsläget tre anställda medarbetare som lägger stor vikt på flexibilitet och personligt bemötande.

Snabb återkoppling och framförhållning är ledord i verksamhet och har stor del i verksamhetens framgång.

Försäljningen sker genom överlåtelse av aktierna i Bolaget alternativt överlåtelse av inkråmet.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Rickard Sjögren Bil

Bilskadeverkstad/bilverkstad i Strängnäs till salu

Nu finns möjlighet att förvärva en bilskadeverkstad/bilverkstad i Strängnäs.

Verkstaden har ett utmärkt läge i bra lokaler på Mästarvägen 2 i mitt i ett populärt industriområde med många bilfirmor.

I lokalerna har det de 3,5 senaste åren bedrivits bilskadeverkstad som nu ska upphöra. Tidigare var det en MECA bilverkstad och eventuell möjlighet finns för en ny ägare att skriva avtal och bli den enda MECA bilverkstaden i Strängnäs.

Överlåtelsen avser det s.k. inkråmet med hyresavtal, maskiner och inventarier.  Det är en bra verkstadslokal med utrustning för bilskadeverkstad med bl.a. 4 pelarlyftar, lackbox, riktbänk. m.m.

Personalen är uppsagd och en ny ägare har därmed stora möjligheter att anpassa sin verksamhet efter eget intresse.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Spaak Säkerhet AB

Lönsamt och väl inarbetat företag inom säkerhetsbranschen

Spaak Säkerhet AB bedriver verksamhet i säkerhetsbranschen med inriktning på larm- och olika typer av egendomsskydd och är ISO-certifierade enligt SWE Q. Bolaget har sin bas i Norrtälje där de även bedriver en låsbutik i hyrda lokaler på Stockholmsvägen 26. Kunderna återfinns i Norrtäljetrakten och i hela Stockholmsregionen. Bolaget har även ensamrätt på ”Sluta Gräv” konceptet i Norrtälje och Östhammar.

Bolaget har en lång erfarenhet i branschen och är måna om att ge varje kund personlig service. Det är en omsorg som har belönat Bolaget med många återkommande nöjda kunder. Under de senaste 10 åren har Bolaget genererat en stabil omsättningstillväxt och positivt resultat. Omsättningen för det senaste redovisade året uppgick till ca 9,1 mkr med ett rörelseresultat på ca 0,7 mkr.

Utöver ägaren har Bolaget har fem anställda lås- och larmtekniker. Bolaget har även en medarbetare med F-skattsedel som framförallt ansvarar för ”Sluta Gräv” konceptet men även hjälper till som larmtekniker.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Cartec i Nyköping

Verksamhet med utvecklingspotential inom rost-, lackskydd och verkstad

Cartec utför rost- och lackskyddsbehandlingar med hög kvalitet och erbjuder även merförsäljning i form av däck, verkstad och bilvård.

Rostskyddsbehandlingar står idag för ca 40 % av bolagets verksamhet. Cartec har ensamrätt till Swerust i Nyköping och arbetar med varumärkena Noxudol och/eller Mercasol. Bolaget utför även lackskyddsbehandlingar och arbetar idag med DROP OFF – keramiskt lackskydd. Lackskydd står för ca 20 % av nuvarande omsättning. Däck och verkstad drivs i mindre omfattning men står trots det för ca 40 % av omsättningen. Bolaget är enda certifierad verkstad för bythjul.se i Nyköping.

Verksamheten har god utvecklingspotential och möjlighet för en ny ägare att utveckla verksamheten både geografiskt och genom att erbjuda ytterligare produkter och tjänster.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Kabo Karosseri

Väl inarbetad verksamhet inom reparation och tillverkning av släpvagnar samt försäljning av reservdelar.

Kabo Nya Karosseri AB bedriver verksamhet inom reparation av släpvagnar, tillverkning av släpvagnar, försäljning av reservdelar till släpvagnar samt försäljning och montering av inredningar till servicebilar.

Bolaget har lång erfarenhet i branschen och är mycket måna om att ge varje kund personlig service. Bolaget kan special-anpassa släpvagnar med hänsyn till kundernas behov och önskemål oavsett storlek eller fabrikat. Bolaget erbjuder en hög kvalitet och garanti på både produkt och utfört arbete.

Den geografiska marknaden omfattar hela Västerbotten med fokus på Umeå, Vindeln, Vännäs och Robertsfors. Bland kunderna finns försäkringsbolag såsom Länsförsäkringar, Dina Försäkringar, Folksam, IF med flera, företag inom t.ex. byggbranschen samt privatpersoner.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Konditori Opalen i Boden AB

Anrikt bageri och konditori i Enter Galleria i hjärtat av Boden

Konditoriet har flertalet stabila och återkommande kunder samt kompetenta och serviceinriktade medarbetare där flertalet har lång erfarenhet i branschen.

Konditoriet är en naturlig mötesplats med över 200 sittplatser inomhus. Enter Galleria har ca 3 000 besökare/dag och Opalen är navet och den enda aktören i Gallerian som säljer förtäring. Alkoholtillstånd finns för möjlighet att ha kvällsaktiviteter t.ex. After Work och julbord.  även stora och små privata kunder.

Bolaget har i dagsläget 12 heltidsanställda medarbetare och ca 10 medarbetare som är timanställda.

Stora utvecklingsmöjligheter finns för den som är driftig, modig och påhittig. Opalen har många ben att stå på och därför finns extremt många områden att vidareveckla.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Bilupplysningen.se

Väletablerad webshop inriktad på fordonsbelysning.

Bilupplysningen.se bedriver en webshop inom försäljning av allt inom fordonsbelysning. Sajten erbjuder ett stort produktsortiment bestående av ca 1 350 produkter från välkända tillverkare.

Försäljningen sker B2C och sajten hade ca 236 000 besökare under 2020.

Sajten använder e-handelsplattformen wocommerce och har ca 38 000 registrerade kunder samt smidig betalning via Klarna. Antal ordrar uppgick till ca 4 023 under 2020 med en omsättning på ca 2 800 tkr.

Verksamheten kan bedrivas av en person med pack/plockhjälp under högsäsong.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

 

 

Restaurang

Omsättning: 8 mkr
Anställda: 7

 

Asiatisk restaurang med mycket bra läge i centrala Norrköping.

Restaurangen erbjuder asiatiska smakupplevelser genom vällagad mat och råvaror av hög kvalitet i form av både lunch och middagsbuffé samt À la carte. Restaurangen har fullständiga alkoholrättigheter och plats för ca 175 sittande gäster.

Bolaget har sju anställda medarbetare varav en kock och sex serveringspersonal, samtliga med mycket hög servicekänsla. Ytterligare kockar hyrs in löpande från annat bolag i koncernen.

För en engagerad ägare finns det en stor potential att ytterligare öka försäljningen och lönsamheten.

Företagsprospekt erhålls efter undertecknad sekretessförbindelse.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Restaurang

Omsättning: 8 mkr
Anställda: 9

​Väl inarbetad restaurang med mycket bra läge i centrala Jönköping.

Restaurangen erbjuder asiatiska smakupplevelser genom vällagad mat och råvaror av hög kvalitet i form av både lunch och middagsbuffé samt À la carte. Restaurangen har fullständiga alkoholrättigheter och plats för ca 200 sittande gäster.

Bolaget har i dagsläget 9 anställda medarbetare varav tre kockar och sex serveringspersonal. Serveringspersonalen är deltidsanställda och extra personal tas in vid behov. Samtliga medarbetare har en hög servicenivå och flexibilitet.

För en engagerad ägare finns det en stor potential att ytterligare öka försäljningen och lönsamheten.

Företagsprospekt erhålls efter undertecknad sekretessförbindelse.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Örebro Lackcenter

Omsättning: 6 mkr
Anställda: 5

Lackeringsföretag för tunga fordon

Nu finns möjlighet att förvärva ett lönsamt och väletablerat företag i lackeringsbranschen.

Örebro Lackcenter AB har bedrivit lackeringsverksamhet av tunga fordon sedan 2012. Företaget har ett strategiskt bra läge i ett åkeritätt område i Mellansverige. Kunderna återfinns bland återförsäljare av tunga fordon, åkerier och försäkringsbolag. Företaget har haft en stabil omsättning och vinstnivå under många år.

Företagets ägare börjar närma sig pensionering och vill därför i god tid hitta en ny ägare. Säljarna kan jobba kvar hos en köpare under flera år.

För ytterligare information och för att erhålla ett prospekt kontakta företagsmäklare:
Patrik Holm på Bolagsbron
Tel: 070-3104686
eller via nedanstående länk:

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Texas Longhorn

Väl inarbetad och populär restaurang i Umeå

(ID:B4217)

Bolaget bedriver en restaurangverksamhet under ett välkänt varumärkeskoncept, Texas Longhorn. Konceptet är ett omtyckt varumärke som förknippas med hög kvalitet. Franchiseorganisationen har över 30 restauranger runt om i Sverige.

Restaurangen har ett strategiskt bra och centralt läge i Umeå. Lokalerna ägs av Bolaget och kommer att ingå som en del av försäljningen.

Lokalerna och verksamheten tillåter en relativt lätt drift med mindre personalstyrka vilket bidrar till lägre personalkostnader. Den totala lokalytan uppgår till ca 122 m2 och inrymmer en restauranglokal för 70 sittande gäster samt ett fullt utrustat restaurangkök.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!

 

Inlandets Maskin & Fritid

Försäljning och service av fritids- & maskinprodukter

(ID:B3737)

Bolaget bedriver försäljning och service av fritids- & maskinprodukter som t ex ATV: er, skotrar, gräsklippare, båtar och motorer, släpvagnar, snöslungor med mera samt tillbehör till dessa.

Försäljningen sker via en fysisk butik belägen i Lycksele samt via en egen webbutik www.inlandets.se

Bolaget har även en egen verkstad som erbjuder service och reparationer av de maskiner som Bolaget säljer.

Verksamheten bedrivs från strategiskt och centralt belägna lokaler på Bergstigen 5 i Lycksele. Fastigheten ägs privat av nuvarande ägare och kan att ingå som en del av försäljningen.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om ovanstående företag!