Fullservice-marina

Attraktiv Marina vid Vänern

Objektnr. 4623

Attraktiv Marina vid Vänern

Fullservice-marina med försäljning av nya och begagnade båtar, motorer och tillbehör från etablerade och välkända leverantörer. Bolaget utför även service och reparationer av båtar samt erbjuder vinterförvaring och båtförmedling. Den genomsnittliga omsättningen för de senaste åren har uppgått till ca 18 mkr med ett genomsnittligt EBIT på ca 400 tkr.

Om verksamheten

Kunderna består främst av båtintresserade privatpersoner i bolagets geografiska område men försäljning sker till hela Sverige via olika säljsajter.

Bolaget har även en egen webbutik där de säljer tillbehörsprodukter inom t.ex. ankring, rigg- och däckutrustning, marinelektronik och el, komfort och båtvård, säkerhet, vattensport och fritid samt styrning och motortillbehör.

I dagsläget har bolaget sju medarbetare med en hög kompetens och engagemang inom sina områden. Medarbetarna önskar arbeta kvar i verksamheten efter en överlåtelse.

Det finns goda möjligheter till expansion av både båtförsäljningen och tillbehörs-försäljningen. Genom en mer aktiv marknadsföring samt ett eventuellt utökat produktutbud finns möjligheter till större försäljnings och marknadsandelar.

Mer information gällande det aktuella bolaget erhålls efter signerad seketessförbindelse.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Kai Ström

Mobil: +46(0)70-363 10 66
E-post:
kai.strom@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se