Specialiserat företag inom tryck-branschen

Dynamisk och innovativ aktör specialiserad inom etikettindustrin

Objektnr. B4702

Dynamisk och innovativ aktör specialiserad inom etikettindustrin

Ett specialiserat företag inom tryckbranschen, fokuserat på självhäftande etiketter i varierande former. Bolaget har ingen egen produktion utan fungerar som en integrerad partner och koordinator för flera tryckerier som var och en är experter på specifika trycktekniker. Omsättningen för de senaste verksamhetsåret uppgick till ca 6,2 Mkr med ett rörelseresultat på ca 0,6 Mkr (justerat 1,5 Mkr). Prognosen för omsättningen 2024 bedöms till ca 7,5 Mkr med ett rörelseresultat på ca 0,8 Mkr (justerat 1,3 Mkr).

Om verksamheten

Bolaget erbjuder en helhetslösning som innefattar allt från att förmedla köp av etiketter från samarbetspartners till att sälja dem vidare till slutkunder. Bolagets service sträcker sig även till att omfatta allt förarbete som krävs för tryckning vilket inkluderar originalarbete, layout, design och konstruktion för att säkerställa den mest lämpliga trycklösningen för varje kund.

Bolaget har etablerat ett omfattande kundnätverk som täcker hela Sverige såväl som Europa. Trots sin storlek som ett mindre företag har de imponerat genom att dra till sig stora kunder. Kundkretsen varierar från små och medelstora företag till välrenommerade större företag.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet, särskilt inom marknadssegmentet för små och medelstora företag. Det finns betydande potential för tillväxt genom att förbättra och utöka tjänsterna inom originalarbete och grafisk design.

Diskussioner har också förts om att bredda erbjudandet till att inkludera ytterligare produkter för befintliga kunder, såsom reklamtryck, giveaways, företagsreklam och profilkläder.

I dagsläget har Bolaget inga anställda medarbetare utan verksamheten drivs av en konsult som arbetar 50%.

Fördelar med förvärvet

  • Långvariga kundrelationer
  • Bredd kundbas
  • Flexibilitet i produktionen
  • Gott renommé
  • Starka och långsiktiga leverantörsrelationer
  • Hög kundservice
  • Finansiell stabilitet
  • Effektiv arbetsmodell

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
David Stenberg

Mobil: +46(0)73-544 49 01
E-post:
david.stenberg@bolagsbron.se