Nytänkande och traditionellt

Företag inom försäljning av badrumsinredningar, badrumstillbehör & natursten

Objektnr. B4691

Företag inom försäljning av badrumsinredningar, badrumstillbehör & natursten

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla en verksamhet som bygger på både nytänkande och tradition med starka varumärken inom badrumsinredningar och natursten. Tillsammans med god kvalitet och snygg design tilltalar sortimentet en bred målgrupp. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 6,4 Mkr med ett positivt resultat.

Om verksamheten

Bolagets mångsidiga produktsortiment är noggrant utvalt för att tillgodose behoven både i privatlivet och i offentliga projekt. Genom en dedikerad insats har Bolaget strävat efter exklusiva återförsäljningsrättigheter för flera varumärken i Sverige. Samarbetet med kvalitetsmedvetna underleverantörer globalt och lokalt är centralt för att leverera bästa möjliga resultat och valfrihet till kunderna.

Försäljningen sker genom återförsäljare över hela landet och via större e-handelsbutiker. Bolaget har även en egen webbplats som presenterar produkterna med tydliga länkar, priser och segmentering. Marknadsföring och annonsering genomförs främst via Google, återförsäljare, byggvaruhus, Facebook och Instagram.

Bolaget har två medarbetare, exkl. ägaren som ansvarar för olika arbetsuppgifter som försäljning, orderhantering och lagerhantering. Genom att expandera till Norge och övriga Skandinavien ser Bolaget stora möjligheter till tillväxt. Likaså finns betydande utvecklings-potential på den svenska marknaden genom att nå en bredare kundbas.

Fördelar med förvärvet

  • Bolaget har sedan start leverera produkter med stort fokus på kvalitet och hållbarhet.
  • Bolagets produkter är anpassningsbara till en stor variation av miljöer, både inomhus och utomhus. Produkterna utformas med fokus på användarvänlighet och finesser som ger produkterna stort mervärde.
  • Bolaget har samarbete med flera stora avtalskunder som är väletablerade och välkända på den svenska marknaden.
  • Det finns stora utvecklingsmöjligheter för Bolagets produkter både på den svenska och den skandinaviska marknaden.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Thomas Lövgren

Mobil: +46(0)70-312 82 37
E-post: thomas.lovgren@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se