Unika inom sin nish

Företag med brett utbud av nya & begagnade produkter för fritidsfordon

Objektnr. 4654

Företag med brett utbud av nya & begagnade produkter för fritidsfordon

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla ett företag inom försäljning av nya och begagnade produkter och reservdelar för fritidsfordon. Bolaget är unika inom sin nisch och försäljningen av både nya och begagnade produkter bidrar till en bred marknad och stort kundunderlag. Bolagets säte finns i Västra Götaland men marknaden omfattar hela Sverige. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 5 mkr.

Om verksamheten

Bolaget erbjuder ett brett utbud av nya och begagnade produkter från välkända leverantörer inom fordonen. Försäljningen sker dels via en fysiskt butik och dels via en etablerad hemsidan där de erbjuder över 100 000 produkter. Ca 95 % av försäljningen sker via webbutiken.

Kunderna består idag av främst privatpersoner runt om i Sverige men bolaget har även en mindre del återkommande företagskunder. Det finns möjlighet att utöka försäljningen även till övriga Europa och världen men på grund av resursbrist har bolaget valt att begränsat försäljningen till att endast omfatta Sverige.

Bolaget har skriftligt avtal med ett större försäkringsbolag gällande bland annat inköpsrabatter. De har även muntliga avtal med flera andra försäkringsbolag som med fördel kan göras till avtal skriftliga vid behov.

Bolaget har i dagsläget tre kompetenta, flexibla och engagerade medarbetare inom demontering, försäljning, ordermottagning, paketering med mera.

Bolagets styrkor

  • Den egna hemsidan är avancerad och bolaget har lagt stora resurser för att den ska bli så lönsam som möjligt. Hemsidan har runt 700 000 besökare varje år och finns på sex olika språk.
  • Bolaget är unika på många sätt och har egna varumärken med bra marginaler.
  • Bolaget har över 20 000 följare på Facebook och har skapat sig ett namn i branschen.
  • Bolaget ligger i topp på Google gällande delar för fordonen.
  • Bolagets medarbetare har stor kunskap inom området och är flexibla med en hög kundservice.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
David Stenberg

Mobil: +46(0)73-544 49 01
E-post:
david.stenberg@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se