Lång erfarenhet i branschen

Företag med lång erfarenhet inom konstruktion och tillverkning av apparat- och automatikskåp

Objektnr. B4637

Företag med lång erfarenhet inom konstruktion och tillverkning av apparat- och automatikskåp

Bolaget har specialistkompetens inom tillverkning och konstruktion av apparat- och automatikskåp för styrning av maskiner och fastigheter med Storstockholm som den primära marknaden men bolaget agerar även rikstäckande vid större projekt. Omsättningen för verksamhetsåret senaste verksamhetsåret uppgick till ca 4,9 mkr med ett EBIT på ca 360 tkr.

Om verksamheten

Fördelar med förvärvet

I dagsläget arbetar bolaget främst med konstruktion och tillverkning av egna produkter inom industri- och fastighetsautomation men i strävan av att alltid vara kunden behjälplig kan bolaget erbjuda outsourcing av tillverkning av maskiner inom industrin, PLC programmering, service- och underhåll av el-system samt reservdelar. Bolaget har även en egen webbutik med försäljning av automation, bygg-och elcentraler, installations-material, ladd-boxar till elbilar samt olika tillbehör.

Bolaget har lång erfarenhet i branschen och har under sina verksamma år arbetat upp en bred och stabil kundbas med flertalet återkommande kunder.

Bolagets fyra medarbetare har hög kompetens och håller hög standard i projekten där mottot är att alltid leverera hög kvalité och erhålla stor kundnöjdhet.

Bolaget har goda utvecklingsmöjligheter då en större del av den svenska marknaden är obearbetad. Det finns även potential att bearbeta den norska marknaden vilket innebär att det finns stor potential till geografisk expansion utanför Sverige gränser.

  • Bolaget har en flexibel organisation med engagerade och kompetenta medarbetare vilket bidrar till korta ledtider och snabba leveranser.
  • Bolaget har lång erfarenhet i branschen och har under sina verksamma år byggt upp ett gott renommé i branschen och återkommande kunder.
  • Verksamheten har mycket bra förutsättningar att tillmötesgå den pågående infrastrukturomställning där fokus är etablera möjligheter för elbils-laddning både kommersiellt och privat.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Mats Limnefelt

Mobil: +46(0)70-594 38 89
E-post:
mats.limefelt@bolagsbron.se