Egen webbshop och visningslokal

Galleriverksamhet med försäljning av konst

Objektnr. 4687

Galleriverksamhet med försäljning av konst via webbshop och visningslokal

Galleriverksamhet som erbjuder ett helhetskoncept inom konst med försäljning via en webbshop samt visningslokal. Bolaget arbetar främst med svensk nutida konst och erbjuder litografier, originaltavlor, glaskonst, inrednings-detaljer med mera, för både för privata hem och offentlig miljöer.

Om verksamheten

Bolaget företräder i dagsläget 90 etablerade konstnärer.

Bolagets filosofi är att så många som möjligt ska få njuta av bra konst i alla dess former och att köpa konst online är det smidigaste sättet att köpa konst idag. Bolaget har en bra och genomtänkt process som ska underlätta för kunderna att köpa konst via webbshopen, med allt från fri frakt och säkra betalningar (genom exempelvis Klarna och PayPal) till trygg leverans.

Kunderna består av både privatpersoner och företag där privatpersoner utgör ca 90 % av omsättningen.
Det finns stor potential att expandera verksamheten genom att komplettera produktutbudet samt genom att lansera hemsidan/webbshopen på ytterligare språk för att nå marknader utanför Sveriges gränser.

Bolagets styrkor

  • Bolaget har ett etablerat varumärke och ca 122 000 unika besökare per år i webbshopen.
  • Bolaget har haft en kontinuerlig tillväxt och bedömer att det finns stora framtida expansions- och utvecklingsmöjligheter.
  • Bolaget har gjort stora investeringar i uppbyggnad av hemsidan/webbshopen med löpande artiklar och information om konstnärer med mera. Bolaget har även investerat i sökordsoptimering.
  • Bolaget har tryckt och utgett egna utgåvor som ger en mycket god lönsamhet jämfört med att köpa i grossistled av andra utgivare av konst.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Mats Limnefelt

Mobil: +46(0)70-594 38 89
E-post:
mats.limnefelt@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se