Bilverkstad med stor kompetens och lång erfarenhet

Bilverkstad med lång erfarenhet av plåt- och lackskador, bilservice och reparationer

Objektnr. 4685

Bilverkstad med lång erfarenhet av plåt- och lackskador, bilservice och reparationer

Bolaget bedriver en bilverkstad där de erbjuder plåtreparationer, plastreparationer, billackering samt mekaniska reparationer vilket omfattar service, fyrhjulsmätning, AC-service, däckservice samt glasservice.

Om verksamheten

Bolaget har mer än 45 år i branschen och reparerar ca 2 000 bilar om året. Alla arbeten utförs av egen personal och under samma tak i en verkstad belägen i Stockholmsområdet. Bolaget är väl etablerade på marknaden med ett gott renommé och stabila relationer och samarbeten med sina kunder.

Bolaget har 12 erfarna välutbildade yrkesmän med tillgång till det senaste i modern verkstadsutrustning. Medarbetarnas arbetsuppgifter omfattar skadereparationer, billackering, service, kundmottagning och reservdelshantering.

Bland kunderna finns försäkringsbolag samt företags- och privatkunder. Inom skadeområdet står försäkringsbolagen för ca 90 % av uppdragen och Inom service- och mekanikerområdet är det främst företag och privatpersoner som står för största delen av uppdragen.

Bolaget samarbetar med Volkswagen Group och är certifierade skade- och serviceverkstad för VW, Seat och Skoda samt även certifierad skadeverkstad för Ford.

För det senaste verksamhetsåret uppgick omsättningen till ca 19,2 Mkr med positivt resultat.

Bolagets styrkor

  • Bolaget har en hög kompetens inom de tjänsteområden de erbjuder. Samtliga medarbetare har erforderlig utbildning, är flexibla, engagerade och självgående.
  • Bolagets har en modern verkstad utrustad med alla verktyg och specialverktyg som behövs för att laga en bil på ett effektivt och säkert sätt.
  • Bolaget är ständigt uppkopplade till ”Volkswagen Group Sverige” vilket innebär att de har alla uppdateringar och information om specifika bilar, samt att kunden får en originalstämpel i serviceboken vid service och bibehåller alla garantier.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Alexander Blomqvist

Mobil: +46(0)70-4230750
E-post:
alexander.blomqvist@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se