Mångsidig tjänsteportfölj

Måleriföretag med inriktning mot industri, väg- och parkeringsmarkeringar

Objektnr. B4705

Måleriföretag med inriktning mot industri, väg- och parkeringsmarkeringar

GJ:s Industrimålning AB är specialiserat företag som tillhandahålla högkvalitativa och specialiserade målnings- och rengöringstjänster inom industrisektorn. Med sitt breda tjänsteutbud, kompetenta personal och starka tillväxtmöjligheter står företaget väl rustat för framtiden och är redo att möta nya utmaningar. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 4,3 Mkr med en EBIT på ca 0,2 Mkr.

Om verksamheten

Fördelar med förvärvet

Specialiserat måleriföretag med inriktning mot målning av industrihallar, linjemålning av parkeringsplatser och väglinjer samt trucklinjer på industrigolv. Bolaget utför även tvätt och rengöring av industrihallar, fasader och golv. I utbudet ingår även golvbeläggning med epoxy.

Bolagets geografiska upptagningsområde omfattar huvudsakligen Sörmland.

Bolagets breda och mångsidig kundbas återspeglar den variation av tjänster de erbjuder. Verksamheten riktar sig endast mot företag, kommuner, landsting och privata industrier. Bland Bolagets kundsegment återfinns företag inom exempelvis bilindustri, tillverkningsindustri och stora entreprenadfirmor.

Bolaget har två kompetenta och serviceinriktade medarbetare och vid behov finns ytterligare personal att tillgå som hyrs in. De har båda lång och gedigen erfarenhet av samtliga arbetsuppgifter i Bolaget.

Det finns stora möjligheter för fortsatt tillväxt inom verksamheten. En ny ägare med rätt kompetens kan optimera Bolagets väl inarbetade tjänster och därmed maximera effektiviteten och lönsamheten.

  • Mångsidig tjänsteportfölj
  • Erfarna medarbetare
  • Starka kundrelationer
  • Tillväxtpotential

 

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Kai Ström

Mobil: +46(0) 70-363 10 66

E-post: kai.strom@bolagsbron