Välkänt namn i branschen

Modéns Ventilation, Smide & Plåt AB

Objektnr. 4681

Modéns Ventilation, Smide & Plåt AB

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla ett bolag med verksamhet inom ventilation, svets- och smidesarbeten samt plåtslageri mot främst industrikunder men även snickerier och privatpersoner. Bolagets omsättning för det senaste redovisade året uppgår till ca 7,2 Mkr med ett positivt resultat.

Om verksamheten

Bolaget har fyra kompetenta och engagerade anställda som i kombination med en komplett plåtverkstad kan erbjuda högkvalitativa ventilationslösningar och andra plåtarbeten. Ventilationsuppdrag står för ca 80 % av verksamheten, plåtslageri för ca 15 % och smides- och svetsuppdrag för ca 5 %.

Bolagets geografiska marknad omfattar Småland, Halland och Västra Götaland där bolaget främst arbetar mot industrikunder, bostadsrättsföreningar och större byggföretag.

Bolaget har väl upparbetade och stabila relationer med sina kunder och en stor kundbas med totalt ca 2 000 kunder varav flertalet är återkommande.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet och stor efterfrågan från andra typer av industrikunder än de som bolaget arbetar mot i dagsläget.

Bolagets styrkor

  • Bolaget har under sina verksamma år skapat sig ett välkänt namn i branschen, framför allt bland industrikunder och mindre privata kunder.
  • Bolagets medarbetare har en hög kompetens och stor lojalitet. De är engagerade, flexibla och självgående.
  • Bolaget är kända för sina högkvalitativa arbeten inom alla verksamhetsområden.
  • Bolagets verksamhetslokaler är välskötta och de har väl upparbetade processer och strukturer samt bra lager för det material som används i verksamheten.
  • Bolaget har väl upparbetade och stabila relationer med både kunder och leverantörs-nätverk.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Patrik Holm

Mobil: +46(0)70-310 46 86
E-post:
patrik.holm@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se