Om Bolagsbron

Vi vänder oss till dig som själv vill sälja ditt företag och som behöver hjälp med presentationsmaterial och att nå ut till potentiella köpare.

Om Bolagsbron

Bolagsbron är sprunget ur Swedbank Företagsförmedling och vänder sig främst till mindre ägarledda företag. Vi har lång erfarenhet av att ta fram både försäljningsprospekt och värdeutlåtanden och vet vad som behövs för att presentera ditt bolag på ett trovärdigt och tilltalande sätt.

 

Vi är ingen traditionell mäklartjänst utan erbjuder tjänster till dig som själv vill sköta försäljningen. Det innebär att det är du som säljare som ansvarar för riktigheten i informationsmaterialet som vi på Bolagsbron utgår ifrån. Det innebär också att vi inte tar någon aktiv del av själva försäljningen av bolaget. Försäljningen, med allt vad det innebär i form av exempelvis förhandlingar och avtalsskrivande, sköter du eller någon annan som du anlitar.

 

Ladda ner vårt produktblad (pdf)

Vårt paketerbjudande

  • Försäljningsprospekt
  • Värdeutlåtande
  • Annonsering på nätet

25 000 kronor exkl. moms

Beställ

Vårt paketerbjudande

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop våra tjänster till ett paketerbjudande. Prospekt, värdeutlåtande och annonsering – allt du behöver för att själv sälja ditt bolag!
> Till paketerbjudandet