Ditec-Center som erbjuder tjänster inom professionell bilvård

Rekondcenter med lång erfarenhet av professionell bilvård och allehanda saneringar

Objektnr. B4689

Rekondcenter med lång erfarenhet av professionell bilvård och allehanda saneringar

Bolaget är väl etablerade på marknaden med ett gott renommé, stabila relationer och goda samarbeten med sina kunder. För det senaste verksamhetsåret uppgick omsättningen till ca 7,3 Mkr. Bolagets geografiska marknad omfattar Norrtälje med omnejd och bland kunderna återfinns företag, försäkringsbolag samt privatkunder.

Om verksamheten

Bolaget bedriver ett Ditec-Center där de erbjuder tjänster inom professionell bilvård, exempelvis polering, olika typer av lackskydd, reparation av både läder och vinylsäten, rattar och båtdynor. De utför även arbeten på båtar, motorcyklar, husbilar och husvagnar.

Bolaget är kundfokuserat och arbetar ständigt med förbättringar för att skapa nöjda kunder och medarbetare. Bolaget har åtta kompetenta och serviceinriktade medarbetare, inkl ägaren, fördelat på rekond, kundmottagning och ekonomi.

Bland kunderna återfinns företag, försäkringsbolag samt privatkunder. Intresset för Bolagets tjänster har under åren ständigt ökat och de har ca 6 800 kunder i sin kundbas.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet, t.ex. genom utökat samarbete med bilåterförsäljare, en orörd båtmarknad som visat stor potential, rullande rekond och en lansering av en ny läder- och vinylreparation som går att implementera på båtar, husvagnar och husbilar.

Fördelar med förvärvet

  • Den goda kvaliteten på de arbeten Bolaget utfört genom åren har gjort dem till ett av Sveriges mest kända Ditec-center. Rekommenderat företag sex år i rad av Reco (4,8 betyg).
  • Bolaget erbjuder marknadens överlägset bästa garantisystem genom Ditec.
  • Bolaget har ett av Norrtäljes bästa exponeringsläge för skyltar och flaggor som kan ses från flera håll.
  • Lokalerna är specialanpassade för Bolagets behov med en stor och rymlig kundmottagning och en leveranshall som är unik för branschen.
  • Bolaget har avtal med samtliga försäkringsbolag och anslutna till SFVF.
  • Bolaget är det enda företaget som reparerar läder/vinyl i Norrtälje kommun.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Alexander Blomqvist

Mobil: +46(0)70-423 07 50
E-post: alexander.blomqvist@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se