Sälja bolag

Med vår hjälp får du inte bara ett tilltalande försäljningsprospekt. Vi tar också fram ett värdeutlåtande och en konkurrentanalys som hjälper dig att sätta rätt pris. Dessutom ser vi till att du enkelt når ut till spekulanter tack vare annonsering på nätet.

Professionellt försäljningsmaterial och marknadsföring

På Bolagsbron hjälper vi dig som ska sälja ditt företag att ta fram ett professionellt försäljningsmaterial och marknadsföra det effektivt på nätet.

Vi vet vilka uppgifter som måste vara med för att köparna ska känna sig trygga och vi presenterar det på ett snyggt och överskådligt sätt. För att du ska kunna sätta ett pris på din verksamhet rekommenderar vi dig att även låta oss ta fram ett värdeutlåtande och en konkurrentanalys.

När ditt företag är utlagt på annonssajterna tar vi hand om utskicken av prospektet till potentiella köpare som anmäler sitt intresse. Det ger dig en bra grund att stå på när du sedan tar vid med själva försäljningen. Den sköter du själv eller via någon du anlitar, exempelvis din revisor eller jurist.

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop våra tjänster till ett paketerbjudande.  För 25 000 kronor exklusive moms får du:
> Försäljningsprospekt
> Värdeutlåtande
> Annonsering på nätet

Ja jag vill beställa paketet

Om du inte vill ha hela paketet kan du köpa tjänsterna separat. Läs mer under respektive tjänst.

Vårt paketerbjudande

  • Försäljningsprospekt
  • Värdeutlåtande
  • Annonsering på nätet

25 000 kronor exkl. moms

Beställ

Våra marknadsplatser

 

objektvision_200

Vårt paketerbjudande

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop våra tjänster till ett paketerbjudande. Prospekt, värdeutlåtande och annonsering – allt du behöver för att själv sälja ditt bolag!
> Till paketerbjudandet