Catering- & Eventföretag i Stockholm

Stockholm Food Catering & Event

Objektnr. 4660

Stockholm Food Catering & Event

Bolaget erbjuder professionell och högkvalitativ catering och samordning av event för både privat- och företagskunder. Bolaget driver även en lunchrestaurang med fördelaktigt läge i närheten av Huddinge sjukhus. Restaurangen erbjuder dagliga luncher samt en fast-food enhet för både Take Away och för att äta på plats. Omsättningen för det senaste redovisade året uppgick till ca 8,3 mkr.

Om verksamheten

Catering är bolagets specialitet och kan vara alla typer av kunder i Stockholmsområdet behjälpliga med catering för både mindre och större event, som t.ex. middag, konferens, kickoff, fest eller teambuilding.

Bolagets lunchrestaurang är belägna i trevliga lokaler med en smakfull design och fördelaktigt läge på Blickagången 14 i Huddinge, intill Huddinge sjukhus. Lokalen har plats för 150 sittande gäster och restaurangen har i genomsnitt ca 120 lunchgäster per dag. Restaurangen erbjuder även affärsluncher med bokningsbara platser för 45 deltagare.

Bland bolagets kunder återfinns företagskunder, stat, kommun, landsting och privatpersoner. Bolaget har under de senaste 12 åren arbeta med upphandlingar och har idag ett avtal med Karolinska Sjukhuset som löper till och med 2024-01-31.

Bolaget har i dagsläget tre anställda medarbetare, exkl. ägarna, varav en kock, en kallskänka samt en köksmedarbetare. Vid större event använder sig bolaget av bemanningsföretag för att fylla upp personalbehovet.

Prisidé för lokaler samt inkråm – 2 000 000 kr

Prisidé för hela Bolaget – 4 000 000 kr

Bolagets styrkor

  • Bolaget har lång erfarenhet inom catering och har under sina verksamma år byggt upp ett välkänt cateringnamn och gott renommé i branschen.
  • Bolaget har en flexibel organisation som kan anpassa sina erbjudanden baserat på kundernas önskemål och behov.
  • Bolagets medarbetare är kompetenta, flexibla, engagerade samt har en hög servicekänsla.
  • Bolaget arbeta mycket med Googles sökmotor och ligger 10 i topp gällande sökord inom catering.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Mats Limnefelt

Mobil: +46(0)70-594 38 89
E-post:
mats.limnefelt@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se