Naturskön miljö som kombineras med högkvalitativ service och faciliteter

Välrenommerad camping, restaurang och café vid Ålands vackraste sandstrand

Objektnr. B4710

Välrenommerad camping, restaurang och café vid Ålands vackraste sandstrand

Suomen Yrityskaupat, i samarbete med Bolagsbron, har fått uppdraget att förmedla en vacker camping med stugboende och restaurang på Åland. Campingen erbjuder en exklusiv campingupplevelse vid Ålands vackraste sandstrand där en naturskön miljö kombineras med högkvalitativ service och faciliteter, vilket attraherar både lokala och internationella gäster. Omsättningen för det senaste verksamhetsåret uppgår till 434 KEUR.

Om verksamheten

Fastigheten omfattar 7,14 hektar och inkluderar fastigheterna RNo 4:33, RNo 4:31, RNo 9:40 och den arrenderade RNo 9:41. Anläggningen består av tio högstandardstugor, en nybyggd strandbar, en populär strandbastu renoverad 2019, samt en skyddad gästhamn. Tre av fastigheterna ägs av Fastighets Ab Långben och ingår som en del av försäljningen

Campingen erbjuder ca 30 platser för husbilar och 80 platser för tält, inklusive både sociala och avskilda alternativ.

Restaurang Q erbjuder utsökta måltider tillagade med ekologiska och närproducerade råvaror. Restaurangen har 150 sittplatser, varav 100 på den vackra uteserveringen med havsutsikt. Här kan gäster njuta av en varierad meny och hembakade bakverk.

Under sommarsäsongen anställer campingen 4-5 säsongsarbetare för att säkerställa hög servicekvalitet. Dessa medarbetare bidrar till att upprätthålla och förbättra gästupplevelsen.

Degersand marknadsförs via strategiska partnerskap med Eckerölinjen, Ålandsresor och Visit Åland samt genom sociala medier som Facebook och Instagram. Bolaget har en stabil omsättning på över 400 000 euro årligen, med potential för ytterligare tillväxt.

Företaget har stor utvecklingspotential med outnyttjad byggrätt som möjliggör expansion, såsom fler stugor eller andra faciliteter. Detta, kombinerat med campingen starka rykte och attraktiva läge, gör det till en lönsam investeringsmöjlighet.

Med dessa egenskaper erbjuder Degersands Camping & Café AB inkl. Fastighets Ab Långben, en unik möjlighet för investerare att engagera sig i en etablerad och respekterad verksamhet med stor potential för framtida tillväxt och lönsamhet.

Bolagets styrkor

  • Närheten till Eckerölinjens hemmahamn: Campingen ligger strategiskt nära Eckerölinjens hemmahamn, vilket ger enkel och smidig tillgång för besökare som anländer med färja, vilket ökar dess attraktivitet för resenärer.
  • Mycket naturskönt ställe med äkta skärgårdsatmosfär: Campingen är belägen i en naturskön miljö som erbjuder en genuin skärgårdsatmosfär.
  • Goda samarbetspartners: Campingen har etablerat starka och pålitliga samarbeten med lokala företag och organisationer inom turism och näringsliv. Dessa partnerskap bidrar till att stärka verksamheten och skapa mervärde för besökarna genom olika gemensamma erbjudanden och aktiviteter.
  • Möjlighet att driva en lönsam verksamhet: Campingen erbjuder stora möjligheter att driva en lönsam verksamhet. Med sitt attraktiva läge, starka varumärke och höga besöksantal finns det goda förutsättningar för att uppnå finansiell framgång och kontinuerlig tillväxt.
  • Bred kundbas: Campingen erbjuder utmärkta förhållanden för både privatpersoner och företag. Med flexibla boendealternativ, välutrustade konferensfaciliteter och en inspirerande miljö är det en idealisk plats för både avkoppling och affärsmöten.
  • Mycket god utvecklingspotential inklusive stor outnyttjad byggrätt: Med stor outnyttjad byggrätt finns det enorm utvecklingspotential på Degersand. Möjligheten att expandera och diversifiera verksamheten ger förutsättningar för långsiktig tillväxt och ökad attraktionskraft.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Mats Limnefelt

Mobil: +46(0)70-594 38 89
E-post:
mats.limnefelt@bolagsbron.se

Företagsmäklare
Staffan Blom

Mobil: +358(0)41595 0000
E-post: staffan.blom@yrityskaupat.net