Lång erfarenhet och högkvalitativa tjänster

Välrenommerad och lönsam verksamhet inom poolrelaterade tjänster

Objektnr. B4684

Välrenommerad och lönsam verksamhet inom poolrelaterade tjänster

Bolaget bedriver verksamhet inom poolrelaterade tjänster som poolbyggnationer, poolrenoveringar samt poolservice/underhåll med Storstockholm som geografisk marknad. Bolaget erbjuder även pooltillbehör och badleksaker via en egen webbutik. Omsättning för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 16,2 Mkr med ett EBIT på ca 3,1 Mkr.

Om verksamheten

Bolaget erbjuder en helhet inom poolrelaterade tjänster med allt från poolbyggnationer till service och tillbehör. De produkter som bolaget erbjuder är omsorgsfullt utvalda och av högsta kvalité.

Bland kunderna finns både privatpersoner och företagskunder, där privatkunderna utgör ca 85-90 % av omsättningen.

Bolaget har fem kompetenta och engagerade medarbetare med arbetsuppgifter inom service, poolbyggnation och projektledning.

Genom att komplettera verksamheten med ytterligare resurser i form av medarbetare och utöka marknadsföringen finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet. Det finns även möjlighet att utveckla tjänsteutbudet genom att komplettera verksamheten med t.ex. erbjudande om snickeri av pooldeck med mera.

Fördelar med förvärvet

  • Bolaget har lång erfarenhet i branschen och kan erbjuda helhetslösningar med hög kundanpassning i sina poolprojekt, från ritning till färdig pool.
  • Bolaget har byggt upp stabila och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörsnätverk. De arbetar med stabila och kvalitetssäkrade leverantörer.
  • Bolaget har en hög kundnöjdhet med flertalet återkommande kunder.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Alexander Blomqvist

Mobil: +46(0)70-423 07 50
E-post:
alexander.blomqvist@bolagsbron.se