Företag med lång erfarenhet och stabil kundbas

Välrenommerad och lönsam verksamhet inom poolrelaterade tjänster

Objektnr. B4684

Välrenommerad och lönsam verksamhet inom poolrelaterade tjänster

Bolaget bedriver verksamhet inom poolrelaterade tjänster som poolbyggnationer, poolrenoveringar samt poolservice/underhåll med Storstockholm som geografisk marknad. Bolaget erbjuder även pooltillbehör och badleksaker via en egen webbutiken Omsättning för det senaste verksamhetsåret uppgick till ca 16,2 Mkr med ett EBIT på ca 3,1 Mkr.

Om verksamheten

Bland kunderna finns både privatpersoner och företagskunder, där privatkunderna utgör ca 85-90 % av omsättningen.

Bolaget har fem kompetenta och engagerade medarbetare med arbetsuppgifter inom service, poolbyggnation och projektledning.

Genom att komplettera verksamheten med ytterligare resurser i form av medarbetare och utöka marknadsföringen finns stora utvecklingsmöjligheter i nuvarande verksamhet. Det finns även möjlighet att utveckla tjänsteutbudet genom att komplettera verksamheten med t.ex. erbjudande om snickeri av pooldeck med mera.

Bolagets styrkor

  • Bolaget har lång erfarenhet i branschen och kan erbjuda helhetslösningar med hög kundanpassning i sina poolprojekt, från ritning till färdig pool.
  • Bolaget har byggt upp stabila och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörsnätverk. De arbetar med stabila och kvalitetssäkrade leverantörer.
  • Bolaget har en hög kundnöjdhet med flertalet återkommande kunder.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
Alexander Blomqvist

Mobil: +46(0)70-4230750
E-post:
alexander.blomqvist@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se