Välrenommerat företag inom bilverkstad, däck-service och däckhotell

Rolands Däck & Biltillbehör AB

Objektnr. 4677

Rolands Däck & Biltillbehör AB

Bolagsbron har fått uppdraget att förmedla Rolands Däck & Biltillbehör AB vilka erbjuder allehanda tjänster inom bilverkstad, däckservice och däckhotell samt erbjuder reservdelar via en fysisk butik. Bolaget kan vara behjälplig i allt från enkel till mer avancerade bilservice för de flesta bilmärken och släpvagnar. Den genomsnittliga omsättningen för de senaste verksamhetsåret uppgick till ca 6 mkr med ett rörelseresultat på ca 200 tkr.

Om verksamheten

Bolagets styrkor

Bolaget är anslutna till Däckia vilket är en av Sveriges största däckservicekedjor med ca 100 Däckiaverkstäder och ca 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna.

Bland kunderna återfinns både privat- och företagskunder. Privatkunderna utgör ca 65 % av omsättningen och företagskunderna ca 35 %

I dagsläget har bolaget tre kompetenta och engagerade medarbetare med arbetsuppgifter inom butiksförsäljning, däckservice samt verkstadstjänster.

Verksamhetslokalerna är belägna i östra Sverige. De är väl anpassade till verksamheten och i anslutning till lokalen finns även en biltvätt som ägs av fastighetsägaren men som drivs och underhålls av bolaget.

Marknaden för bolagets produkter och tjänster är positiv och bolaget ökar sina marknadsandelar inom samtliga affärsområden.

Genom nyrekrytering av medarbetare finns expansions- eller utvecklingsmöjligheter inom nuvarande verksamhet inom främst däckservice och bilreparationer.

  • Bolaget har en lång historik och inarbetat namn på marknaden.
  • Bolaget har långsiktiga och stabila relationer med sina kunder och leverantörer.
  • Bolagets medarbetare har stor kompetens, hög servicenivå, är flexibla och engagerade.
  • Bolagets har en hög tillgängligheten, där kunderna kan få sina beställda produkter redan nästkommande dag.

Kontakta oss för mer information:

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se