Butik som bedrivs under Tempos varumärke

Välsorterad butik inom livsmedelsförsäljning

Objektnr. 4680

Välsorterad butik inom livsmedelsförsäljning

Bolaget bedriver en välsorterad dagligvaruhandel belägen på en ö på västkusten. Butiken bedrivs under Tempos varumärke och bolaget har tillgång till Tempos inköpskanaler och marknadsprogram samt logistiklösningar. Omsättningen för det senaste verksamma året uppgick till ca 21,4 Mkr med ett EBIT på ca 0,7 Mkr.

Om verksamheten

Butiken är den enda dagligvaruhandeln inom det geografiska området och under lågsäsong har butiken mellan 250-350 kunder per dag och under högsäsong mellan ca 450-600 kunder per dag. Närområdet har ca 920 invånare men detta varierar mellan säsongerna.

Förutom dagligvaruhandel är bolaget även ombud för Post Nord, DHL och Bring samt erbjuder apoteksservice och är ombud för Svenska Spel.

Bolaget är kända för sin höga servicenivå, trevliga personal och mycket bra och personligt kundbemötande. I dagsläget har bolaget fem anställda medarbetare på helårsbasis.

Lokalerna är fräscha och väl anpassade för verksamheten. En ny ägare kommer att teckna nytt hyresavtal med fastighetsägarna.

Bolagets styrkor

  • Butiken erbjuder ett välsorterat och brett sortiment av livsmedel och andra dagligvaror.
  • Butiken drivs under Tempos varumärke vilka erbjuder en kundorienterad profil med ett genomarbetat marknadsprogram samt har tillgång till en bra inköpskanal som drar nytta av Axfoods samlade inköpskraft.
  • Förutom försäljning av dagligvaror är butiken ombud för Post Nord, DHL, Bring, Apoteket och Svenska Spel.

Kontakta oss för mer information:

Företagsmäklare
David Stenberg

Mobil: +46(0)73-544 49 01
E-post:
david.stenberg@bolagsbron.se

Affärsstöd
Katarina Bogardi

Mobil: +46(0)70-609 10 33
E-post: katarina.bogardi@bolagsbron.se