Skräddarsydda logistiklösningar

Verksamhet inom tredjepartslogistik med inriktning mot B2B och B2C

Objektnr. B4698

Verksamhet inom tredjepartslogistik med inriktning mot B2B och B2C

Bolaget erbjuder skräddarsydda logistiklösningar, specifikt inriktade mot företag som befinner sig i en expansionsfas. Med fokus på besparingsmöjligheter och effektiviseringar hjälper de sina kunder att optimera sin logistik. Bolagets omsättning för det senaste verksamhetsåret beräknas uppgå till > 50 Mkr.

Om verksamheten

Bolaget erbjuder omfattande tjänster inom tredjepartslogistik med två olika verksamhetsgrenar, business to business och business to consumer.

Bolagets två kontor och lager är strategiskt placerade på orter i södra Sverige för att snabbt och lätt kunna leverera till slutkund.

Verksamhetsområdet för både B2B och B2C omfattar hela Sverige och med hjälp av ett antal lagerplatser kan de även erbjuda nästa-dag-leveranser till Danmark, Norge och Finland. Bolaget utför dessutom transporter till ett 90-tal länder världen över.

Bolagets kundbas består av ett 60-tal svenska e-handelsaktörer, främst inom konfektion och media. Bolaget har avtal med flertalet av sina kunder och har byggt upp solida partnerskap med sina leverantörer, med vilka de även ingått avtal med.

Medarbetarantalet uppgår i dagsläget till ca 15-17 personer.

Det finns goda möjligheter för fortsatt utveckling och utveckling inom nuvarande verksamhet, där störst potential återfinns inom B2B och konfektionskunder.

Fördelar med förvärvet

  • Personlig partner: Bolagets ambition är att vara en personlig, tillgänglig och anpassningsbar logistikpartner.
  • Kundanpassade lösningar: Bolaget tar fram kundanpassade och flexibla logistik-lösningar som passar både e-handel och B2B.
  • Helhetspaket för leveranser: Bolaget erbjuder lagerhållning, logistikplanering och förmånliga priser på frakt och emballage för att säkerställa en förstklassig leverans-upplevelse för sina kunder.
  • Snabbfotad tredjepartslogistikpartner: Bolaget har etablerat sig inom branschen som en liten men stark och snabbfotad tredjepartslogistikpartner med inriktning mot små och medelstora kunder.

Kontakta oss för mer information:

 

Företagsmäklare
Alexander Blomqvist

Mobil: +46(0)70-423 07 50
E-post:
alexander.blomqvist@bolagsbron.se