Bolagsbron

Om oss

Teamet bakom Bolagsbron

Vi vänder oss främst till småföretag med mellan 3 – 30 miljoner kr i omsättning. Vi vet vad som krävs för en lyckad överlåtelse. Vi arbetar med företagsförsäljningar över hela Sverige och har ett stort kontaktnät av köpare inom alla branscher. Välkommen till Bolagsbron!

Katarina Bogardi

Marknad/Affärsstöd

070-609 10 44
katarina.bogardi@bolagsbron.se

Katarina är utbildad civilekonom och har en magisterexamen i ekonomi med inriktning mot företagsekonomi. Katarina har de senaste 16 åren arbetat inom företagsförmedling och har kompetens inom framställning av prospekt och värdebedömningar samt hantering av marknad och kommunikation.

David Stenberg

Företagsmäklare

073-544 49 01
david.stenberg@bolagsbron.se

David har lång erfarenhet inom entreprenörskap, ledarskap och sälj/kommunikation med utbildning från IHM i ekonomi/marknad samt affärsutveckling. 

David har varit ägare/VD i bolag under 10 år, han har både startat, byggt upp, sålt, köpt och förmedlat bolag vilket resulterat i en god förståelse för alla parters behov. 

David brinner för att ge både säljare och köpare den absolut bästa servicen för att få en smidig och lyckad transaktion.

 

 

Mats Limnefelt

Företagsmäklare

070-594 38 89
mats.limnefelt@bolagsbron.se

Mats är utbildad ekonomie magister och fastighetsmäklare och har en lång affärsmässig erfarenhet från många olika branscher som t ex fastigheter, handel, IT, turism/besöksnäring och transport/logistik.

Som tidigare VD för en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor har Mats en gedigen erfarenhet från kedjeverksamhet som också inkluderar entreprenörskap, affärsutveckling och ledarskap.

Mats har även en bred erfarenhet från att driva bolag i olika faser. En mäklare som brinner för att hitta bästa lösningar för säljare och köpare i varje enskild affär.

En kombination av djup ekonomisk kunskap, entreprenörskap och mäklarbakgrund ger dig goda förutsättningar för en lyckad affär.

 

Kai Ström

Företagsmäklare

070-363 10 66
kai.strom@bolagsbron.se

Kai är utbildad marknadsekonom vid IHM i Stockholm och har genom åren arbetat i olika roller inom marknad/sälj och affärsutveckling, bl a som organisationskonsult och key account manager. Han har även tidigare drivit egna företag och arbetat som företagsmäklare åt annan huvudman.

 

Oavsett om du vill sälja ditt livsverk eller köpa din framtidsdröm, är det Kais ambition att med vilja, erfarenhet och kunskap lotsa dig genom processen med mål om att alla parter ska bli nöjda.

 

 

Alexander Blomqvist

Företagsmäklare

070-423 07 50
alexander.blomqvist@bolagsbron.se

Alexander är utbildad Civilekonom från Stockholms Universitet och  började sin karriär i finansbranschen. Under de senaste 10 åren har han skaffat sig en bred erfarenhet med ledande funktioner inom försäljning och affärsutveckling i ett flertal branscher såsom konsumentelektronik, livsmedelsproduktion och förnybar energi, både i svenska och internationella bolag.   Alexander främsta styrka är drivkraften att få till affärer där både säljare och köpare är nöjda.

Peter Gestrup

Företagsmäklare

070-753 72 52
peter.gestrup@bolagsbron.se

Peter har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Göteborg och har lång erfarenhet inom E-handel, Tech, telekom och digitala tjänster som anställd, konsult och som egenföretagare.

Peter har varit verksam som VD för e-handelsbolag, rådgivare och affärsutvecklingsansvarig i allt från mindre tillverkningsbolag till techbolag såsom Ericsson.

Att kunna förstå affären, dess utmaningar och möjligheter är något som ligger Peter varmt om hjärtat. Med huvudmålet att möjliggöra transaktioner där både säljare, investerare och köpare blir vinnare.

Thomas Lövgren

Företagsmäklare

070-312 82 37
thomas.lovgren@bolagsbron.se

Thomas Lövgren har bred erfarenhet från näringslivet framför allt inom bank där han har haft roller som försäljningschef och privatmarknadschef. Han har ekonomisk utbildning med inriktning finansiell ekonomi från Halmstad Högskola och är certifierad företagsrådgivare. Thomas arbetar bland annat med affärsutveckling, företagsstrategier, ekonomi och försäkringsfrågor. Dessutom har han styrelseuppdrag inom både näringsliv och föreningsliv, bland annat sitter han med i Näringslivsrådet i Katrineholm.

Thomas styrka är hans bredd och hans nätverk. Det gör att han kan hjälpa till och hitta lösningar inom de flesta områden samt nyttja nätverket för att koppla ihop potentiella köpare och säljare.

för företgare i behov av företagsmedling.

Vår vision

Vi vill skapa den bästa mäklartjänsten för företag som söker en trygg och effektiv upplevelse. Vi hjälper dig med hela försäljningsprocessen, med från prospekt till avslut och tillträde.

Samarbete med

Vi följer penningtvättslagen

våra nöjda kunder

Lyckade affärer och glada kunder

Johnny Persson Valla Sandblästring AB

Jag fick förtroende för er på en gång. Ni kunde förklara försäljningsprocessen på ett bra sätt så vi förstod

Jonas Öregård AccessoryLine Int AB

Bolagsbron agerade professionellt och med mig som kund i fokus

Lasse Spaak Spaak Säkerhet AB

Jag kände mig lugn och trygg genom hela försäljningsprocessen

Ola Grönqvist Axén & Grönqvist AB

Bolagsbron hittade bra intressenter till mitt företag. De tog hand om allt praktiskt försäljningsarbete och agerade professionellt genom hela försäljningsprocessen